2015 Ziemas Izloze

Ludzu, lasot vēstuli no LKIA valdes:

Cienījamie tautieši!

Sūtam Jums vissirsnīgākos sveicienus!

Latviešu Kaŗa Invalīdu Apvienība (LKIA) savā mītnē „Rota” ir darbojusies pāri par 52 gadiem. Apvienība var atskatīties uz sekmīgu darbību gan organizēšanas, tā arī sabiedrības un palīdzības laukos. No LKIA darbības ir izauguši Brāļu Kapi Katskilos un ir uzbūvēta pašu mītne „Rota”. Abas vietas ir gadu gaitā saistījušas daudzus un kalpojušas latviešu tautas kopienas izveidošanā ārpus Latvijas.

„Rota” ir pēdējos gados izveidojusies kā sabiedrisks centrs. Kā jau agrāk, divreiz gadā tiek uzņemti Kapu Svētku apmeklētāji. Gadskārtēji tiek rīkoti Pavasaŗa un Rudens Svētki, „Zelta bumba” volejbola turnīrs, un Kursas/Nometnes futbola spēles. Sākot nākamo gadu būs vairāki Latviešu kulturas notikumi. „Rotā” notiek talkas parasti divas reizes gada un ir veikti vairāki uzlabojumi ar jūsu atbalstu.

Ludzu apmeklējiet mūsu mājas lapu un Facebook lapu par nākamiem pasākumiem un kalendāru. Tagad arī ir iespēja rezervēt naktsmājas tīmeklī!

Rakstam Jums lūgt atbalstu „Rotas” uzturēšanai, kā arī tās sabiedriskam darbam. Vel joprojām turpinam remontus – gan ceļam, gan notekām. Arī valde turpina uzlabot viesu istabas un modernizēt to iekārtu. Viss ir ar nolūku uz nākotni – labojumi ir gan lieli, gan mazi, bet visi prasa līdzekļus.

Tādēļ rīkojam izlozi par labu „Rotai” ar foršiem laimestiem. Lūdzu palīdziet mums, lai „Rota” būtu arī rīt! Izloze notiks LKIA-Rota telpās, 82 Rota Road, Elka Park NY 12427, svētdien, 2015. g. 1. martā, plkst. 12:00. Pateicamies, ka veltījāt mums mazu uzmanību.

Sirsnīgi Rotas vārdā,
Inline image 2

Reinis Sīpols, Priekšsēdis
Juris Bļodnieks, Sekretārs 
Vizma Drukovska, Kasiere

 

 

Ludzu, atradīsiet vairākas informācijas un biļetes šeit:

Rotas 2015 Ziemas Izloze